top of page
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva%25202020-

Yritys

sisustustoimisto-decor-sini-soivuori-mat

Sisustustoimisto
Decor

Olen Sini Soivuori ja asun perheeni kanssa Ilmajoella. Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi poikaa ja kissa.

 

Jo pikkutytöstä saakka sisustussuunnittelu on ollut yksi haaveammateistani ja lukion jälkeen opiskelinkin itseni sisustusrakentaja-artesaaniksi. Opiskeluni jatkuivat Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ja valmistuin Muotoilijaksi vuonna 2013. Opinnoissani suuntauduin sisustussuunnitteluun.

 

Olen työskennellyt mm. laatta- ja mattomyyjänä sekä sisustusassistenttina. Yritys on ollut minulla jo vuodesta 2009 saakka, mutta täysipäiväisenä yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2015, kun kiintokalustemyynti tuli mukaan yritykseni toimintaan. Sisustussuunnittelu ja kalustemyynti ovat olleet hyvä yhdistelmä ja pitäneet minut kiireisenä. Omega-keittiöiden kalustemyyntiä olen tehnyt vuodesta 2018. 

 

Työni on minulle todella rakasta ja nautin siitä joka päivä. Kaikki projektit ovat erilaisia ja tuovat uusia haasteita. Minulle koti on erittäin tärkeä paikka ja on parasta, kun pääsen auttamaan myös muita ihmisiä kotiensa viihtyvyyden kanssa. Pidän työni monipuolisuudesta. Myös materiaalien kirjo ja laaja valikoima luovat jokaiseen päivään pientä joulun tuntua.  

 

Mikäli tarvitset apua sisustussuunnittelussa, kalusteasioissa tai vaikka molemmissa, niin ota rohkeasti yhteyttä. Autan mielelläni!

Sisustussuunnittelija Sini Soivuori

bottom of page