top of page
Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva%25202020-

Sisustuspalvelut

sisustustoimisto-decor-esite.jpg
Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu on monipuolinen palvelu, joka sisältää tarpeiden mukaisesti tilasuunnittelun, pintavärisuunnittelun, tekstiilisuunnittelun, kalustesuunnittelun sekä valaistussuunnittelun. 

Työ toteutetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä seuraavien vaiheiden mukaisesti:

Alkukartoitus

Suunnittelu lähtee liikkeelle ilmaisella alkukartoituksella joko kohteessa tai suunnittelutoimistolla. Alkukartoituksessa käymme läpi tarpeet ja toiveet, joiden pohjalta kartoitetaan suunnittelutyön laajuus.

Alkukartoitus onnistuu tarvittaessa myös etänä.

Tarjous

Alkukartoituksen pohjalta teemme tarjouksen sisustussuunnittelusta.

Suunnittelu

Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen, sisustussuunnittelu alkaa. Aikataulusta sovitaan aina asiakkaan kanssa.

Suunnitelman

läpikäynti

Valmis sisustussuunnitelma käydään asiakkaan kanssa läpi suunnittelutoimistolla tai kohteessa.

Suunnitelman
luovutus

Asiakkaan hyväksymä sisustussuunnitelma luovutetaan asiakkaalle sekä sähköisessä että kirjallisessa muodossa. Valmis sisustussuunnitelma toimii sekä ostoslistana että työohjeena toteutusvaiheessa.

Kiintokaluste-
myynti

Palvelukonseptiimme kuuluu olennaisena osana Omega-keittiöiden kiintokalustesuunnittelu ja myynti. Toimimme pääasiassa Seinäjoen lähialueilla, mutta suunnittelu onnistuu tarvittaessa myös etänä muualle päin Suomea.

 

Alkukartoitus voidaan toteuttaa Seinäjoen Omega-keittiöillä tai kohteessa. Kiintokalustesuunnittelu ja tarjouksen laatiminen on ilmaista eikä velvoita tilaamaan. Kalustekuvat luovutetaan asiakkaalle tilauksen yhteydessä ellei ole toisin sovittu.

sisustustoimisto-decor-kiintokalustemyyn
Kiintokalustemyynti
sisustustoimisto-decor-sisustuskonsultoi

Sisustus-
konsultointi

Tehokas apu kotisi ongelmakohtiin esim. tapetin valintaan, kalusteiden sijoitteluun tai värien yhdistelyyn. Palvelu sisältää

suullista neuvontaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta joko suunnittelutoimistolla tai kohteessa

 

Hinta 50€/h (sis. alv 24%) + kilometrikorvaus

Hinta ei sisällä kirjallista suunnitelmaa.

Sisustuskonsultointi

Stailaus

Stailaus on erinomainen keino luoda esimerkiksi myytävästä asunnosta houkutteleva ja puoleensavetävä. Asunto voidaan stailata myyntiä varten joko asiakkaan omilla tai lainahuonekaluilla.

 

Stailaus toteutetaan asiakkaan toiveiden pohjalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää stailausvaihtoehdoista!

sisustustoimisto-decor-sisustussuunnitte
Stailaus
sisustustoimisto-decor-vaalea-keittio-sa

Omega-keittiöt

Omega-keittiöt on suomalainen kalustevalmistaja, joka toimittaa kaikki kodin kiintokalusteet ja varusteet sekä uudis- että remonttikohteisiin aina valmiiksi kasattuna, kotiin kuljetettuna, sisään kannettuna ja tarvittaessa myös avaimet käteen -asennettuna. Omega-keittiöt tarjoaa myös avaimet käteen-remontteja. Kalusteet valmistetaan käsityönä tehtaalla Haapavedellä. 


Omega-keittiöt suosii kotimaisia tavarantoimittajia ja suuri osa komponenteista hankitaan tehtaan lähiympäristöstä. Tuotanto on joustava sekä muuntautuva ja valikoimasta löytyy myös erikoismittaiset kalusteet. Omega-keittiöt valmistaa kalusteet sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Omega-keittiöt
bottom of page